klusjes doen als bijbaan

Geld verdienen met klusjes doen

Een snelle maar vooral ook een erg gemakkelijke manier om extra geld te verdienen is het doen van klusje voor andere mensen. Er zijn veel mensen die een klein bedrag over hebben om een klus geklaard te krijgen waar ze zelf geen tijd voor hebben of waarbij de kennis van ontbreekt. Denk je nu direct iets in de trant van: Maar ik kan niet zo veel. Dan is dat waarschijnlijk een slap excuus er is namelijk een lange lijst aan verschillende soorten klusjes waar geld mee te verdienen is. Zo is er voor ieder gezond mens wel geld te verdienen met een klusje.

Klusjes die je voor geld kunt doen

Alle dingen die een tuinman doet. Denk hierbij aan het grasmaaien, heggen snoeien, tuinen aanleggen, zand weg scheppen, stenen er uit halen en ga zo maar door. Er zijn genoeg mensen die het onderhoud van hun tuin graag uit handen willen geven, maar daar eigenlijk niet het geld voor over hebben om een hovenier in te schakelen. Daarnaast zijn er ook mensen die zelf wel actief in de tuin bezig zijn, maar die een aantal weken op vakantie gaan. Deze mensen willen graag betalen voor iemand die de tuin verzorgt in deze weken.

Werkzaamheden in en om het huis. Er zijn vele klusjes in en om het huis waar men graag een ander voor betaald om ze te doen. Denk hierbij niet alleen aan het verbouwen van grote dingen, ook met schoonmaken het schoonmaken van woningen, ramen, dakpannen, gevels en zonnepanelen is goed geld te verdienen. Ben je niet echt iemand die bijvoorbeeld een hele badkamer kan verbouwen, dan zijn er toch nog genoeg dingen te doen waar men geld voor overheeft. Zo is het al mogelijk om geld te verdienen met het boren van een gaatje in de muur. Het aansluiten van internet of het weg werken van kabels zijn voor vele mensen makkelijk te doen, maar andere laten dit liever doen. Ben je in het bezit van een boormachine of kun je deze van iemand lenen, dan zijn er al vele mogelijkheden om geld te verdienen.

Computer problemen. Veel vooral oudere mensen hebben nog al eens moeite om met computers of andere elektronica om te gaan. De problemen zijn vaak door iemand die een klein beetje verstand heeft van computers, makkelijk op te lossen. Je hoeft dan vaak niet bepaald een computer technicus te zijn om deze klusjes te kunnen doen. Daarbij zijn er ook altijd nog het internet waar veel informatie te vinden is als je er echt niet uitkomt.

Boodschappen service

Steeds meer supermarkten bieden al een bezorg service aan. Maar veel mensen willen niet alle producten uit 1 supermarkt, maar willen graag wel dat de boodschappen worden bezorgt. Dit is dan ook een uitgelezen kans om op een makkelijke manier extra geld te verdienen.

Honden uitlaten. Er zijn verschillende hondenuitlaat services, maar lang niet in elke plaats. Er zijn dan ook nog genoeg mogelijkheden om geld te verdienen met het uitlaten van honden.

Hoe klusjes vinden om geld te verdienen

Je kunt natuurlijk mensen direct benaderen door bijvoorbeeld aan te bellen bij mensen zie een zooitje in hun tuin hebben of juist bij mensen met een mooie tuin in de vakantie periode. Zijn mensen aan het verbouwen of net in een woning komen wonen, wellicht kunnen ze extra hulp voor een zachte prijs gebruiken. Zo zijn er vele mogelijkheden waarbij je mensen kunt aanspreken om jezelf aan te bieden. Een voordeel van deze manier is dat mensen direct kunnen zien met wie ze te maken hebben, waardoor ze vaak eerder geneigd zijn om op het aanbod in te gaan.

Een andere manier om aan klusjes te komen is het internet. Er zijn verschillende websites waarbij het mogelijk is om jezelf in te schrijven. Een voorbeeld van zo’n website is deze, waarbij je met huishoudelijke hulp geld kunt verdienen. Ook is het mogelijk om bij deze website geld te verdienen met tuinieren of klussen. Daarnaast is er ook nog www.werkspot.nl.

Naast dit soort websites is het ook mogelijk om via websites zoals marktplaats  een advertentie te plaatsen. Er zijn vele websites te vinden waar jij een advertentie kunt plaatsen. Je doet er dan ook goed aan om op iedere gratis website jouw advertentie te plaatsen. Zo zorg je er voor dat zo veel mogelijk mensen jouw kunnen vinden, zonder er geld voor hoeven uit te geven.