chatten geld verdienen

Met chatten op internet geld verdienen

Met chatten op internet geld verdienen bestaat nu al meer dan tien jaar. Dit werk bevind zich in de erotiek en of dating hoek en is hoofdzakelijk voor vrouwen interessant om te doen als je naar de hoogte van de verdiensten kijkt. Omdat dit werk zich vooral richt op erotiek en of dating is dit werk alleen voor personen van 18 plus te doen. Om te controleren of iemand echt achttien jaar of ouder is, word er gevraagd om een kopie van het paspoort of ID kaart. Dit is er om er voor te zorgen dat het 100% zeker is dat de persoon in kwestie volwassen is bij wet.

De verschillende manieren van chatten

Er zijn verschillende manieren waarmee je geld kunt verdienen met chatten. Deze manieren verschillen erg met elkaar. Hier dan ook een beschrijving van iedere manier.

Chatten op een webcam website

Met deze manier van chatten is een stuk meer geld te verdienen dan het alternatief. Hierbij dien je erotisch met klanten te chatten. Waarbij ze chatten met een profiel dat door jou is ingevuld. Ook zal er een webcam aanstaan zodat de klant jou ook kan zien. Als je dit liever niet hebt kun je ook onherkenbaar in beeld komen. Bijvoorbeeld zonder je gezicht in beeld, zodat ze alleen jouw lichaam kunnen bekijken of een deel daarvan.

Het profiel dat je aanmaakt bij een webcamsite moet bestaan uit verzonnen gegevens. Het is niet toegestaan om je eigen gegevens hiervoor te gebruiken. De klanten kunnen dan ook alleen via de webcam website contact met je opnemen.

Met dit werk is het mogelijk om meer dan 5000 euro per maand te verdienen. Voor veel vrouwen is het dan ook een uitkomst om op deze manier geld te verdienen. Hoe het webcam werk precies in zijn gang gaat kun je bekijken via deze link.

Chatten voor dating websites

Je kunt geld verdienen met het chatten op een datingwebsite. De mannen betalen vaak per bericht dat ze versturen of ontvangen, ook kan het voorkomen dat de mannen per maand betalen. Deze betaling doen ze aan de dating website. Op deze website staan fictieve profielen van vrouwen. Of te wel nep profielen, die voor entertainment zijn geplaatst. De mannen kunnen dit zelf ook lezen op de website, als ze de kleine lettertjes nagaan. Iets wat niet veel mannen doen, waardoor ze denken dat ze echt met een bepaalde vrouw aan het chatten zijn, wat dus lang niet altijd zo is.

Al sturen ze wel een bericht naar het profiel van een bepaalde dame. Het bericht zal beantwoord worden door iemand heel anders. Iemand die per bericht een paar cent ontvangt om te chatten met deze mannen. Als je dit werk gaat doen zal je ongeveer 9 a 10 cent per bericht verdienen. Hierbij moet het bericht zo in elkaar zitten dat de kans groot is dat de man weer zal reageren, zodat hij meer geld aan de website besteed.

Bij dit werk ben je vaak veel aan het lezen voordat je een bericht kunt sturen, je moet namelijk wel op de hoogte zijn van het gesprek dat een man eerder heeft gehad met het profiel waar jij voor antwoord. Het is niet zo dat jij iedere keer op zijn berichten kunt antwoorden. De berichten komen namelijk op 1 grote hoop en wie het eerst reageert krijgt betaald voor het bericht.

Hierdoor ben je vaak eerst veel tijd kwijt voordat je een bericht kunt plaatsen. Vooral als er al lappen tekst zijn geschreven. De verdiensten per uur komen dan ook niet zo heel hoog uit. Denk hierbij aan een paar euro per uur. Meer informatie over dit werk kun je vinden onder deze link.